Vizi Kristóf

Tiszta Csatorna oktató / Tiszta Szavak oktató

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Szeretetben, odafigyelésben felnőni a legszebb dolog. Szerencsésnek mondhatom magam, mert én ezt megtapasztalhattam, és ezt az odafigyelést tudom továbbadni a hozzám fordulóknak. Tapasztalataim szerint ez ad egy erős alapot ahhoz, amiből erőt meríthetünk a problémáink megoldásában.

Kamaszkoromban saját nehézségeim és félreértéseim leküzdésében a zene segített sokat. Később úgy éreztem, ez nem elég nekem, ezért fordult érdeklődésem a meditáció és az energiagyógyászat felé. Kezdetben jobban szerettem adni, mint kapni. Mostanra megértettem, hogy ez egy kölcsönös folyamat. Mind az oktatásban, mind az energetikai kezelésben mindketten együtt fejlődünk, és többek leszünk.

Az energiagyógyászatban szerzett tapasztalataim arra hívták fel a figyelmemet, hogy a spirituális gyakorlatok által szerzett felismeréseket nem elég megszerezni, de jól is kell kommunikálni a környezetünkkel. Valamint feltűnt az is, hogy személyes problémáinkat nem csak kezelni érdemes, de beszélni róla is nagyon fontos. Ezt megértve szerettem volna további szinteken segíteni a hozzám fordulóknak, így haladtam tovább a segítő beszélgetés és az erőszakmentes kommunikáció elsajátítása felé. Ezért lettem coach és tréner Carl Rogers, Thomas Gordon és F. Várkonyi Zsuzsa nyomán, valamint Tiszta Szavak oktató is.

Célom, hogy klienseim megtalálják az egyéni útjukat a saját megoldásaik és jobb emberi kapcsolataik felé. Jelenleg egyéni és csoportos keretek között is dolgozom, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban működő lehetőségeket, így szeretettel várlak coaching formájában is, és a Tiszta Szavak képzéseken egyaránt.

Szolgáltatásaim

Ahol a képzéseket és kezeléseket végzem

Tiszta Tudat Központ