Tongori Péter

Tongori Péter

Garbhadípa Akadémia alapító / Tiszta Tudat oktató / Transzlégzés oktató / Tiszta Csatorna oktató / Tiszta Szív kezelő / Tiszta Csatorna kezelő

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Érdeklődésemnek és családi hátteremnek köszönhetően már gyerekkoromban találkoztam a spiritualitással: először a jógával, majd a meditációval. Ennek ellenére eleinte a sportban, majd a zenében próbáltam megtalálni önmagam, míg végül 15 évesen úgy döntöttem, a szellemi utat választom. Bár ettől a döntéstől nem lett egyszerűbb az életem, mégis egy olyan mély elhatározás született meg bennem, ami azóta is átlendít minden nehézségen, és hajt előre az emberek segítésében, tanításában, közösségi programok szervezésében.

Ezeken a tapasztalásokon keresztül menve tudom segíteni a hozzám fordulókat: hogyan legyünk önmagunk, miként lehet megszabadulni a felvett viselkedési mintáinktól, hogyan tudunk saját életünk főszereplőivé válni, miként bontakoztathatjuk ki a bennünk lévő képességeket a gyógyulás, felszabadulás és tudatosodás útján. Teszem ezt 2007 óta egyéni kezelések és konzultációk, csoportos elvonulások, és tanfolyamok szervezésével. Ezen az utazáson sok csodás gyógyulásnak és ébredésnek lehettem a tanúja, ugyanakkor magam is rengeteget fejlődtem, változtam mind személyesen, mind módszereimben.

Ennek eredményeként két társammal 2019-ben megalapítottuk saját iskolánkat, a Garbhadípa Akadémiát, aminek keretein belül holisztikus szemlélettel tanítjuk, hogyan éljünk teljes, egészséges és boldog életet, harmóniában önmagunkkal és a környezetünkkel.

Életutam másik fontos területe a buddhizmus. 16 éves korom óta tanulom és gyakorlom ezt az ősi, önmagunk végső természetének megismeréséről szóló tanítást, amelynek során szerencsém volt kiváló mesterektől tanulni, és fejlődni. Mindennapjaim része a meditáció és magam is rendszeresen végzek elvonulásokat, hogy a saját szellemi utamon is akadálytalanul haladhassak.

Ha szeretnéd megtapasztalni a jelenlét támogató erejét, szeretettel várlak a Tiszta Tudat Központban!

Közelgő képzéseim

Online képzéseim

Online Immun tanfolyam

Ez a tanfolyam abban segít Neked, hogy tudsz a koronavírus járvány ideje alatt a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy minél védettebb legyél.

Bővebben

Online Immun tanfolyam

Ez a tanfolyam abban segít Neked, hogy tudsz a koronavírus járvány ideje alatt a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy minél védettebb legyél.

Bővebben

Szolgáltatásaim

Ahol a képzéseket és kezeléseket végzem

Tiszta Tudat Központ