Szabó Ferenc

Tiszta Csatorna kezelő

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Sok emberrel ellentétben én nem fizikai betegség kapcsán kerültem kapcsolatba a spiritualitással. Problémáim abból fakadtak, hogy életmódomat rendkívüli pesszimizmus és negativitás jellemezte. Jó pár évnek kellett eltelnie, hogy rájöjjek, ez így nem éppen a megfelelő út a céljaim megvalósításához.

Az első impulzust a változtatás felé egy vezetett meditációs hanganyag adta. Segítségével lassan tudatosult bennem, hogy megfelelő mentális hozzáállással és munkával képes vagyok pozitívan hatni saját életem eseményeire. Ennek ellenére nagyon szkeptikusan álltam 2015 őszén az energiával való gyógyítás eszméjéhez. Nem igazán értettem, miről is van szó, mivel mindig is földhöz ragadt ember voltam. Mégis valamiféle belső indíttatás arra ösztökélt, hogy elkezdjem képezni magam e téren. Elkezdtem kezelésekre járni, melyek hatására olyan folyamatok indultak el bennem, melyek addig elképzelhetetlen változásokat indítottak meg életemben. Elkezdtem megismerni önmagamat a problémáim által, azok kezelése, és megoldása-feloldása által. Azt hiszem, ez a legjobb dolog, amit a spiritualitástól és az energia gyógyászattól kaptam: önmagam megismerését.

Megingathatatlanul hiszek benne, hogy mindenki képes kellő energia befektetéssel változtatni az életén. Ez viszont szerintem egyedül igen nehéz, segítség – legyen bármilyen kicsi is – mindenkinek jól jön. Ennek szellemében foglalkozom energetikai kezeléssel 2020 óta. Igyekszem folyamatosan képezni magamat az Akadémián belül, illetve folyamatban vannak természetgyógyászati tanulmányaim is.

Bízom benne, hogy segítséggel tudok lenni problémáid kezelésében, hogy önmagad megismerve te is boldogabb életet tudj teremteni!

Szolgáltatásaim

Ahol a képzéseket és kezeléseket végzem

Kristály Tudat Központ

Oktató: Dunai Balázs, Serbán Mónika