Serbán Mónika

Természetgyógyász / Kineziológus / Bioenergetikus / Fülakupunktúrás addiktológus / Tiszta Csatorna kezelő

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Több, mint 10 évvel ezelőtt kezdtem el tanulni, hogyan tudom nem csupán érzékelni, hanem akár használni is a bennem és körülöttem lévő energiát. Kezdetben a célom inkább csak a játék, a tapasztalás volt. Érdekesnek tűnt, hogy van a fizikainak vélt valóságon túl is „valami”. 

Később egy különös betegségem kapcsán fordult komolyra ez a játék. Az orvosok bármennyire is segítőkészek voltak, nem találták sem az okát, sem az igazi gyógymódját a tüneteimnek. Utolsó esélyként fordultam a tanult kézrátételes módszerhez és a napi kezelések után végül néhány héten belül orvosilag is gyógyultnak nyilvánítottak. 

Sokféle módszeren, technikán, tapasztalaton és a mai napig zajló állandó tanuláson keresztül érkeztem el ahhoz a lehetőséghez, hogy az évek óta zajló kezelői munkám mellett oktatóként ezt a „játékot” másoknak is megmutassam.  

Hiszen bár mindannyian önállóan haladunk az úton, de könnyebbek a lépések, ha van egy lámpás a kezünkben, ami bevilágítja az ösvényt, erősítve a hitünket, hogy van remény gyógyulni, van remény változtatni és van remény boldognak lenni.

Abban szeretnék segíteni, hogy megtaláld a saját fényedet.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Kristály Tudat Központ