Sebestyén Árpád

Kríziskezelő szakpszichológus / Integratív Gestalt -transzperszonális és hipnoterapeuta / felkérésre a Tiszta Szív képzés oktatója.

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

15 éve foglalkozik a krízis pszichológiájával, óraadó a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és az ELTE-n, továbbá rendszeresen foglalkozik sportolókkal. Doktori disszertációját a pszichoszociális segítők kríziskezelése témakörben írta, melynek bizonyos elemei az érzelem szabályozásáról szólnak.

Lélekgyógyászként transzperszonális, holisztikus integratív megközelítéssel dolgozik. A spirituális szemléletmód mind a munkájában, mind a hétköznapi életében jelentős szerepet tölt be. Szakmai fókuszának egyik középpontjában az érzelmek más személyeket meg nem bántó megélésének lehetővé tétele áll.

Közel 3 évtizede foglalkoztatja az érzelmekkel való munka. Ennek alapján összeállított egy saját maga által is megélt, átélt tematikát, amely mentén pszichológusi hivatását is végzi. Szakmai tapasztalatai szerint elsősorban a Jung-féle árnyékban lévő érzelmek megélésének gátjai, nehézségei nagy problémákat tudnak okozni egyéni és közösségi szinten egyaránt. A jungi-árnyékban lévő érzelmeinkre került emiatt a hangsúly a Tiszta Szív képzésen is, hogy ezek feltárásával, megértésével és a képzésen megtapasztalt lehetséges megélésével egészségesebb alapokkal élhessük mindennapjainkatE

Képzéseim

Tiszta Tudat Központ