Rácz Tímea

Központvezető / Tiszta Csatorna kezelő

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Már korán életem fontos részévé vált mások segítése. Értelmi fogyatékkal élő féltestvéremnek köszönhetően gyerekként megtapasztaltam, hogy nem vagyunk egyformák. Kapcsolatunknak köszönhetően kialakult bennem egy erős empatikus készség a segítségre szorulók felé. Talán ez vezetett el oda, hogy felnőttként az asszisztensi pályán helyezkedtem el. Szerettem ebben a szakmában dolgozni (pénzügyi, majd HR területen), mert úgy éreztem, így kellő háttértámogatást tudok nyújtani kollégáimnak.

Ennek ellenére elérkeztem egy nehezebb élethelyzethez, aminek köszönhetően rájöttem, hogy saját kezembe kell vennem az életem irányítását, ha ki szeretnék mászni a depresszió szürke közönyéből. Végül pár alternatív gyógymód kipróbálása után 2013 januárjában egy ismerősöm ajánlására eljutottam egy energiagyógyász tanfolyamra. Saját magamon szinte azonnal éreztem a napi szintű önkezelések jótékony hatását, megláttam újra a színeket a világban, és észrevettem az élet apró szépségeit. A tanfolyamom elvégzése után elkezdtem a szűk családi és baráti körömet kezelni energiával, később kollégáimat is, és szépen lassan tovább tágult ez a kör. Személyes tapasztalatom, hogy a nehéz élethelyzetek segítenek a leginkább a fejlődésben. Bár ez a motiváció azóta is áthatja életemet, megtanultam azt is, hogy bármennyire is szeretnék segíteni másoknak, „megmenteni” senkit sem tudok. Mindenkinek végig kell járnia azt az utat, ami a saját fejlődését szolgálja. Viszont ott tudok állni mellette, megértéssel és szeretettel támogatva, amikor erre a legnagyobb szüksége van.

Számomra nagyon fontos a folyamatos fejlődés, ennek érdekében rendszeresen képzem magam. Jelenleg akupresszúrát, fülakupunktúrát és kineziológiát tanulok a természetgyógyászati képzés keretében. Ha szeretnéd első kézből megtapasztalni, hogyan és miben tudlak támogatni, szeretettel várlak a Tiszta Tudat Központban!

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Tiszta Tudat Központ