Papp Nóra

Life és business coach

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Személyi fejlesztőként, vagyis „mentális edzőként” támogatlak az életed útján: a kibontakozásban, helyed megtalálásában, életterületeiden való helytállásban, céljaid megvalósításában. Elfogadást, valódi figyelmet és őszinte beszélgetést kapsz.

Diplomákat külgazdasági szakos közgazdászként és okleveles közgazdászként szereztem. Önismeretemhez és állandó önfejlesztésemhez, személyes képességeim és készségeim fejlesztéséhez a meditáció és a pilates oktatása adja a biztos alapokat, amelyekre személy szerint építkezem.

Life coachingon magánszemélyként egyéni konzultációk során külső, objektív támogatást kapsz abban, hogy: valósítsd meg egy adott célod, változtass, gyere ki abból a megrekedt állapotból, amiben nem érzed jól magad. Segítséget kapsz ahhoz is, hogy megtedd és meglépd azt, ami a fejlődésedet szolgálja. Olyan témával gyere, ami a magánéletedben jelenleg nem úgy működik, mint ahogy szeretnéd, nem ott tartasz valamiben, mint ahol lenni szeretnél, de kész vagy tenni az előrelépés érdekében. Példák a gyakoribb témákra, amelyekben segíteni tudlak: önbizalom, kapcsolatok, munka, párkapcsolat, idő, életmód, boldogság, önmegvalósítás, és még sorolhatnánk.

Business coachként a munkahelyi és üzleti életben az egyéni vállalkozók, közép- és felsővezetők személyi fejlesztését támogatom. A vezetői feladatok összetettségéből jövő kihívások hatékonyabb, magasabb szintű megoldásainak elérése érdekében: vezetői stílusfejlesztés, kommunikáció, delegálás, időgazdálkodás, motiváció és csapatfejlesztés, eq fejlesztés, munka-magánélet egyensúly a leggyakoribb témák közül. Egyéni konzultációk, titoktartással egybekötve a hiteles és önazonos vezetők fejlesztésére.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Energia Központ