Transzlégzés Képzés

20.000 Ft

A transzlégzés egy természetes technika, amely segít önmagad mélyebb és őszintébb megélésében. A transz állapotában ki tud kapcsolni a mindent elemző és magyarázó elméd, ami elválaszt az érzéseid közvetlen megtapasztalásától. Ezért a légzés alatt a belsődből előtörő emlékek, képek, tapasztalások – bár sokfélék lehetnek – nagyon katartikusan tudnak hatni és segíteni a belső munkádat. 

Miről fogsz tanulni? 

 Rengeteg féle transztechnika létezik, ezek közül egy a légzés általi transzba jutás. Fontos tudni, hogy ez nem egy rajtunk kívül álló illúzióvilágban történő kalandozást, hanem önmagunk mélyebb felfedezését és megértését jelenti. A régi idők sámánjai hittek abban, hogy ebben az állapotban olyan tudásra és megértésre tehetünk szert, amit máshogyan nem lehet megszerezni. 

Az egy napos képzésen megismerheted a transzlégzés fiziológiai és spirituális alapjait, a légzés technikáját és alkalmad lesz magára a transzlégzés megtapasztalására, egy hosszabb csoportos légzés keretében. Elsajátíthatod azokat az alapvető módszereket, amelyek segítenek a transzállapot elérésében, valamint az ott megélt élmények beépítésében.

Milyen technikákat sajátíthatsz el?

A transzlégzés technikája – mélyebben és gyorsabban lélegzünk – egyszerű, ezért nem igényel semmilyen képességet vagy előzetes tudást, bárki meg tudja tanulni. A módszer részleteit ezen a képzésen tanulhatod meg. Miután elvégezted, be tudsz csatlakozni a havi légzésekbe, ahol már nincs tanítás, csak közös légzés.

A folyamat során a résztvevők védett térben, csukott szemmel fekszenek egy matracon, és saját légzésük, valamint a folyamatokat támogató zene segítségével egy felszabadult tudatállapotba kerülnek. Ez egy közvetlen és őszinte kapcsolatteremtés önmagunkkal, amelyben hozzáférhetünk elzárt részeinkhez, mélyebben megértve önmagunkat. Ez az állapot minden egyén számára egyedi belső tapasztalásokat hoz, testünkről, történetünkről, születésünkről, szexualitásunkról, érzelmeink hátteréről és működéséről, olykor rajtunk túlmutató spirituális élményekről.

Hogyan segít neked a mindennapokban?

  • A légzés segíti ezeknek az élményeknek az egészséges lelki megélését, ezért segítheti az érzelmi és pszichoszomatikus zavarok, függőségek gyökerében megbúvó mély sebek gyógyulását.
  • Belső erőink megtapasztalása helyreállítja az önmagunkkal való kapcsolatot, erősíti önbizalmunkat és helyünket a világban.

Ennek a módszernek az előnye, hogy nincs szükség semmilyen, a külsőleg bevitt, testünket károsító szerre, hanem egyszerűen csak hozzáférünk testünk rejtett kincsestárához.

Válassz következő képzéseinkből

A képzés célja, hogy ne csak megismerd, hanem használni is tudd a technikát, ezzel segítve önmagad és a környezeted.

Tőle tanulhatsz a képzésen

Akik már belevágtak

A képzés helyszíne

A személyes képzést Budapesten,  a Tiszta Tudat központban végezheted. Online képzésünket otthonról, online végezheted.