Tiszta Tudat I. Képzés

36.000 Ft

Megtanulhatod azokat az egyszerű és hatékony meditációs gyakorlatokat, amelyekkel bárki képes megszabadulni a zavaró gondolatoktól és kavargó érzelmektől, és átlépni a nyugalom, csend és teljesség terébe: a Tiszta Tudat állapotába.

Miről fogsz tanulni? 

A Tiszta Tudat 1 Képzésen önmagad intenzív felfedezésén keresztül megismerheted tudatod valódi működését és rejtett folyamatait. Kihagyhatatlan témakör a szellemi ösvény utazójának.

Emellett az eddigi utad során gyűjtött képkockákat kiegészítheted – a buddhista tanítások, a transzperszonális pszichológia és modern tudomány ismereteivel – hogy azok egy teljes egésszé álljanak össze. Így átfogó képet kínál a szellemi ösvény teljességéről, bemutatva annak legfontosabb fogalmait, céljait és megközelítéseit.

Milyen technikákat sajátíthatsz el?

A Tiszta Tudat Képzés három, egymásra épülő modulból áll. Az első modul kilenc hetes időtartamával lehetőséget biztosít Neked a mély belső felfedezésekre és a megtanult technikák beépítésére. 

A több hetes folyamatot a heti találkozók segítik és alkalmanként 2 óra hosszát tartanak.

Hogyan segít neked a mindennapokban?

Azokra a fontos kérdésekre keressük a válaszokat, amik bár alapvetően befolyásolják a világban betöltött szerepünket, mégis háttérbe szorulnak rohanó életmódunk mellett: ki vagyok én? miért létezem? hogyan lehetnék boldog és kiegyensúlyozott?

Közvetlen belátásokkal segít eloszlatni a korábban kialakult tévképzeteket és megtalálni a helyed, hogy kreatívan és együttműködően tudj részt venni az életedben. Miért ne járhatnád a saját utadat?

A részvételnek nincs semmilyen előfeltétele, továbbá nem vallási képzés, így világnézettől függetlenül minden érdeklődő számára nyitott.

Válassz következő képzéseinkből

A képzés célja, hogy ne csak megismerd, hanem használni is tudd a technikát, ezzel segítve önmagad és a környezeted.

Tőle tanulhatsz a képzésen

Akik már belevágtak

A képzés helyszíne

A személyes képzést Budapesten, a Tiszta Tudat központban, végezheted. Online képzésünket otthonról, online formában végezheted.