Tiszta Csatorna I. Képzés

30.000 Ft

A képzésen megtanulsz kapcsolódni az egyetemes energia áramlásokhoz. Megtanulsz tiszta energiákból töltődni, ami teret és lehetőséget ad az érzelmeid és a gondolataid kiegyensúlyozására.

Miről fogsz tanulni?

A kapcsolódás alapját egy reiki hangolás adja, egy olyan személyes hangulatú szertartás, ami  pozitív hatással van a teljes energia rendszeredre.

Az itt megszerzett tudás egy természetes módszer, melynek segítségével elindulhatsz a harmónia és az egészség felé vezető úton: egyszerű és hatékony energia gyakorlatokat sajátíthatsz el. Képessé válsz általa önmagad és mások kezelésére.

Milyen technikákat sajátíthatsz el?

Ellazulás, érintés és energia – a három alappillér, amire az energetikai kezeléseket építjük. Amikor az ellazultság és a figyelem együtt van, akkor a harmadik tényező, az energia, már azonnal megjelenik és készen állunk arra, hogy a gyógyító folyamatok elinduljanak. A Tiszta Csatorna Képzés lényege, hogy ezt a három alappillért megismerd és a mindennapjaidban használni is tudd.

A Tiszta Csatorna képzés során a reiki technika tradicionális átadási vonalát követjük, az egyetemes életenergia csatornázásának képességét a reiki, mint tradíció biztosítja. Ugyanakkor a legteljesebb megértésre és megtapasztalásra törekszünk, ezért bár az átadási vonalunk tradicionális, oktatásunk mind szemléletében, mind gyakorlatában abszolút újszerű.

Hogyan segít neked a mindennapokban?

  • Feloldja az elakadásaid

Az energiacsatornák és központok megnyitásán és hangolásán és az energia csatornázásán keresztül feloldhatók az elakadások, így a már meglévő testi lelki tünetek gyógyulni kezdhetnek és nagyobb eséllyel előzhetők meg a későbbi problémák. 

  • Megnyitja az elméd

Nyitottabbá válsz tudatilag is, így könnyebben oldhatod meg a problémás élethelyzeteidet. 

  • Kiteljesít

Egységbe és harmóniába kerülhetsz környezeteddel. Az elsajátított képességek birtokában a lehetőséged lesz egy teljesebb, boldogabb életre. 

  • Segít megismerni önmagad 

Megszűnnek a távolságok, így közelebb kerülhetsz önmagadhoz, szeretteid is közelebb kerülhetnek hozzád és talán önmagukhoz is. 

Új területek nyílnak meg, új mélységek tárulnak fel.

 

A képzés célja, hogy ne csak megismerd, hanem használni is tudd a technikát, ezzel segítve önmagad és a környezeted.

Válassz következő képzéseinkből

A képzés célja, hogy ne csak megismerd, hanem használni is tudd a technikát, ezzel segítve önmagad és a környezeted.

Tőlük tanulhatsz a képzésen

Akik már belevágtak

A képzés helyszíne

A személyes képzést Budapesten, az Életerő központban, a Tiszta Tudat központban, és a Kristály Tudat központban végezheted. Online képzésünket otthonról, online végezheted.