Az egészséges életmód alapjai – Diéta

Az előadás első felében megismerheted azokat a legfontosabb területeket, amik elengedhetetlenek a jól működő test eléréséhez. A második felében pedig megértheted miért fontos az életmódváltás, és mit eredményez a helytelen hozzáállás. Az előadás végén vezetett meditációt fogunk végezni közösen.

Miről fogsz tanulni?

Az előadás első felében megismerheted azokat a legfontosabb területeket, amik elengedhetetlenek a jól működő test eléréséhez. A második felében pedig megértheted miért fontos az életmódváltás, és mit eredményez a helytelen hozzáállás. Sokan úgy gondolják, úgy élnek, ahogy akarnak: „carpe diem” és teszik, ami jól esik. Amikor megbetegednek, akkor pedig csodálkoznak, hogy mi történt, hogyan lehetséges ez, és egyedül az orvostól és gyógyszerektől várják a megoldást. Számomra ez túl kényelmes hozzáállásnak tűnik ahhoz, hogy valódi megoldást eredményezzen. 

Az előadáson át fogjuk nézni, hogy mit tehetünk az egészségünkért. Milyen egyszerű megoldásokkal alakíthatjuk az életmódunkat, hogy testünket fitten tartsuk, és a lehető legkönnyebben megbirkózzon a nehézségekkel, betegségekkel.

Az előadás végén vezetett meditációt fogunk végezni közösen.

Szeretettel várlak, Tongori Péter

A képzés ára: 3000 Ft

A képzés tartalma:

Akitől tanulhatsz:

Akik már belevágtak