Gáspár László

Tiszta Csatorna oktató

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

2014-ben ismerkedtem meg az energetikai gyógyászattal. Életem ezen fázisában nagyon komoly lelki és fizikai problémákkal küszködtem. A technika megismerése ráirányította a figyelmemet arra, hogy kilátástalannak tűnő helyzetemben is van megoldás. A rendszeres kezeléseknek köszönhetően javulás indult be mind lelki, mind pedig fizikai téren. Ennek hatására arra az elhatározásra jutottam, hogy én magam is elsajátítanám a technikát. Nem hezitáltam sokat, jelentkeztem is a következő tanfolyamra, hogy megtanuljam, miként tudom saját magamat napról napra jobb állapotba hozni. A kétnapos tanfolyamnak köszönhetően olyan pozitív változás állt be az életemben, hogy nem is volt kérdéses számomra, hogy komolyabban foglalkozom a jövőben az energetikai gyógyászattal, illetve masszázzsal.

Látva azt, hogy az ismereteim bővülése, az újonnan megtapasztalt nézőpontok mennyit segítettek, biztossá tett abban, hogy folyamatosan képezni fogom magam. Az egymásba érő képzéseken elsajátított ismeretek birtokában tovább változtattam az élethez, illetve másokhoz való viszonyulásomban. Ez odáig vezetett, hogy 2015-ben lehetőségem nyílt egy hivatalos kezelőben másokat is segíteni tapasztalataim birtokában. Legjobb tudásom szerint azóta már az általam vezetett kezelőben folytatom ezt a nagyon hálás tevékenységet nap mint nap.

2018 óta a technika tanfolyami keretei közötti átadásával is foglalkozom. A résztvevők között szerepelnek olyanok, akik “csak” az új dolgok megismerésére vágynak; és olyanok is, akiknek az élete változásra, változtatásra szorul, hogy ismét teljes életet élhessenek.

Kezelések igénybevételére és tanfolyamon való részvételre egyaránt a 1132 Budapest, Visegrádi utca 9. szám alatt található Tiszta Menedék Központban van lehetőség.

Fontos feladatomként tekintek mások segítésére, és próbálok az életem során megtapasztalt események tükrében támogatni mindenkit, aki szeretne az életén változtatni.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Tiszta Menedék Központ