Legyél Garbhadípa klubtag!

Miért csatlakozz?

Szeretnél ehhez a közösséghez csatlakozni?
Fizess elő és élvezd a klubtagság előnyeit!

Milyen egyedi tartalmakhoz jutsz hozzá?

Minden hónapban 3 különleges, csak a klubtagok számára elérhető tartalom jár az előfizetésedhez és havi 1 INGYENES előadás

Minden hónapban terítékre kerül egy , a hétköznapokban is fontos téma, amelyet három különböző nézőpontból vizsgálunk meg, így akár egy teljesen új szemszögből nézheted saját élethelyzeteidet.

Meghallgathatsz egy tematikus online kanapébeszélgetést, amiben alapítóink, Dudu, Zoli és Peti beszélgetnek minden alkalommal egy kiválasztott témáról kötetlenül, a nézőpontok ütköztetésével  keresve a közös nevezőt.

Részt vehetsz heti egy közösségi, vezetett meditáción.

Ingyenesen részt vehetsz havi egy izgalmas előadáson online, vagy központjaink valamelyikében, az előadásról készült videót bármikor megnézheted fiókodban.

A klubrendszer tartalmai folyamatosan bővülnek, időkorlát nélkül, bármikor újranézhetőek, elérhetőek lesznek számodra, amíg az előfizetésed tart.

A tagság ára 3.000 Ft / hó, ami éves előfizetéssel 2.500 Ft-ra csökken.

Így mindössze egy előadás áráért havonta 14 ezer forint értékű* tartalomhoz jutsz hozzá.

Legyél Te is Garbhadípa klubtag!

Éves előfizetés

30.000 Ft / év
  • Havi egy előadás
  • Terítéken az élet - videófelvétel, 3 nézőpont, 1 téma
  • ÖSSZ-Hang - kanapébeszélgetés
  • Heti 1 élő meditáció
  • Havonta 1 képzésünkre 5% kedvezmény
Népszerű

Havi előfizetés

3.000 Ft / hó
  • Havi egy előadás
  • Terítéken az élet - videófelvétel, 3 nézőpont, 1 téma
  • ÖSSZ-Hang - kanapébeszélgetés
  • Heti 1 élő meditáció
  • Havonta 1 képzésünkre 5% kedvezmény

Gyakori kérdések

A GarbhaKlub anyagai 100%-ban digitálisak. Készítsd el saját fiókodat, ahol hozzáférhetsz előfizetés után a tartalmakhoz. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi könyvek összefoglalóját.

A GarbhaKlub anyagait folyamatosan tesszük közzé: hó elején, közepén, és végén, így szinte minden hétre jut egy újdonság. Az új videós- vagy hanganyagokról a Facebook oldalunkon is kaphatsz értesítést, de javasoljuk, hogy legalább havonta egyszer nézz vissza a fiókodba.

A GarbhaKlub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a PayLike rendszere felel.

Igen. A fiókodban bármikor átválthatsz éves előfizetésre, az akkori kedvezményes, éves díjon, amikor előfizetsz. Ez a díj a jövőben is várhatóan több, mint 20%-kal kedvezőbb lesz a havidíjadnál.

A GarbhaKlub tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat.

Ameddig tag vagy nálunk, az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok anyagait. Tehát a tagságod ideje alatt kapott anyagokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is.

A GarbhaKlubban videó anyagokat és hanganyagokat nézhetsz, illetve hallgathatsz saját felhasználói fiókodban.

Az anyagokat az Alapítók és kis csapatuk dolgozza ki és valósítja meg. Alapítóink 20 éves tapasztalattal rendelkeznek az energiák, a tudat és az emberek kezelésében, amely tapasztalat most segíti őket átadni a tudást, a technikákat, amelyek a teljes, boldog és egészséges élet eléréséhez szükségesek.

Befizetésedről automatikusan kiállítja programunk a számlát, amit az email címedre küld ki. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

Havi tagdíj fizetés – havonta kerül levonásra a számládról.

Éves előfizetés – egy összegű befizetés esetén 20% kedvezményt kapsz 

Aki most csatlakozik éves előfizetéssel, neki fixen ennyi marad, amíg az új tagok az emelt díjat fizetik. Éves előfizetés esetén csupán 2500 Ft a havi díj.

Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél anyagainkkal, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a küldj egy e-mailt nekünk az info@garbhadipa.hu címre és töröljük az előfizetésedet.

A kedvezményt a kosár oldalon, kuponkód formájában érvényesítheted. A kuponkód megadása után, a kupon beváltása gombra kattintva tudod aktiválni a kedvezményedet és a százalék automatikusan levonásra kerül a kosárban szereplő tételek összegéből.

Nem találod a választ a kérdésedre?

Tedd fel kérdésedet az alábbi űrlapon keresztül és amint tudunk válaszolunk! Ha gyors segítségre van szükséged, látogass el a kapcsolat oldalra és keress minket elérhetőségeink egyikén!

Az űrlap elküldésével elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltakat!