Transzlégzés szertartás

Helyszín: Tiszta Tudat Központ – 1055 Budapest, Kossuth tér 9. II/3. Kapukód: 7 kulcs 7648
Részvételi díj: 10.000 Ft

Megmozgatjuk a belső erőinket, hogy mélyebben őszintébben élhessük meg önmagunkat.

Időpont: 2022. január 7. 18:00-22:00

Készleten

Leírás

A transzlégzés intenzív gyógyító szertartásával a mindennapi életben a külvilág felé használt védőhálónkon léphetünk át. Megmozgatjuk a belső erőinket, hogy mélyebben őszintébben élhessük meg önmagunkat, ezzel is segítve az áttörést a gyógyulásunk, fejlődésünk irányába.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A transzlégzésen való részvétel nem kötődik előzetes képzéshez, azonban elsősorban olyanok jelentkezését várjuk, akik Péternél vagy máshol már kipróbálták a transzlégzés technikáját vagy részt vettek a transzlégzés tanfolyamon. Mivel a transzlégzés egy intenzív technika, ezért bizonyos egészségügyi kockázatok esetén nem ajánlott (pl súlyos szembetegségek, vérnyomás és szívproblémák, pánikbetegség, pszichológiai problémák, alkohol- vagy droghasználat, stb.). Ebben az esetben kérjük előzetesen konzultálj a szervezőkkel.

A kényelmed érdekében hozz magaddal zárt palackban folyadékot.

FIGYELEM!
Ha még nem vettél részt transzlégzésen, kérlek először az 1 napos tanfolyamra gyere el. Az ezen való részvétel után a további transzlégzések szabadon látogathatók. A következő Transzlégzés tanfolyam időpontja: 2022. január 22.
Jelentkezés a Transzlégzés tanfolyamra

Ha bármilyen kérdésed van a tanfolyamokkal kapcsolatban, kérlek hívd központunkat a fenti telefonszámon vagy írj az e-mail címünkre:

tisztatudat@garbhadipa.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Transzlégzés szertartás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük