Lurkó-kuckó

Lurkó Kuckó Nyíregyházán

Helyszín: Energiaközpont – 4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes utca 43.
Részvételi díj: 1500

Játékos stresszoldás gyerekeknek

Időpont: Minden pénteken 17:00-18:00

Készleten

-
+

Leírás

Rohanó világunkban gyermekeinknek is igencsak felfokozott tempóban kell helytállniuk. Rengeteg inger éri őket a valós és a virtuális világból egyaránt. Ezektől sajnos zaklatottak és idegesek lesznek, aminek következtében nem tudnak hatékonyan a feladataikra koncentrálni.

Két kiskamasz gyermek édesanyjaként testközelből tapasztalom nap mint nap, milyen terheket rónak rájuk az iskolai követelmények és a különböző normáknak való megfelelési kényszer.

Továbbá jelentős stresszt okoz nemcsak nekünk, hanem gyermekeinknek is a jelenlegi, huzamosabb ideje fennálló, bizonytalansággal és korlátozásokkal teli időszak is.

A mindennapi stressz először teljesítmény romlást, viselkedési- esetleg figyelemzavart okozhat, de igencsak gyakori az elalvási, alvási nehézség is, és sajnos még sorolhatnám a problémákat, melyek akár testi szinten is jelentkezhetnek gyermekeinknél. Ezért fontos a stresszoldás már gyermekkorban is!

Legújabb, maximum 10 fős csoportfoglalkozásainkon játékos formában, kifejezetten gyermekeknek – 7-14 éves korosztálynak – szóló rövid meditációkkal és a hozzá kapcsolódó beszélgetéssel, feladatokkal lendülünk át együtt a mindennapi problémákon. Megtanulhatják érzelmeiket beazonosítani és megfogalmazni, a pozitív érzéseket előhívni. Közben rövid technikákat sajátíthatnak el, melyek alkalmazásával gyorsan bárhol és bármikor tudják oldani a feszültséget önmagukban, akár dolgozatírás előtt is.

Várom szeretettel a lurkókat játékos stresszoldó foglalkozásainkra!

Bővebb információ:

Jónásné Zselezni Borbála

természetgyógyász kineziológus

+36 30 424 6044

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lurkó Kuckó Nyíregyházán” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük