Dunai Balázs

Garbhadípa Akadémia alapító / Tiszta Csatorna oktató

Elérhetőségeim

Történetem

2002-ben egy motorbaleset hozott fordulópontot az életemben. Súlyos fizikai és még súlyosabb lelki tünetekkel küszködve végül a kézrátételes gyógyítás mentett meg. Tudtam, ha én így felépülhettem, akkor biztos, hogy erre másoknak is lehetősége van.

„A küldetésemmé, a hivatásommá vált a tanulás, a segítségnyújtás.”

Hosszú évek kezelői munkája és tapasztalatai után 2010-ben nyílt meg a saját kezelőm, ahol társaimmal azóta is nap mint nap azért dolgozunk, tanulunk, képezzük magunkat, hogy a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, magas szintű tudással és nyitott szívvel segíthessük a hozzánk fordulókat. Ahhoz azonban, hogy valakinek segítő kezet nyújtsunk, előbb meg kell tanulnunk önmagunkon segíteni. Az nagyon jó hír, hogy az életünk nem véletlenekből áll, mindig van választásunk.

Választhatunk: elhatározhatjuk magunkat, hogy dolgozunk önmagunkon, hogy teszünk egy sokkal egészségesebb és egy sokkal boldogabb életért. Oktatóként én csakis ebben az elhatározásban, a megértésben és a gyakorlásban hiszek.

Hiszen csak azt lehet igazán mélyen elsajátítani, amit megértünk. És csak azt tudjuk nap mint nap gyakorolni, amit nem csak értünk, hanem amit a tanulás során át is élünk.

Ez a fejlődés és a változás útja. Az én célom, hogy mindenki megtalálja az erőt, az energiát és a reményt a lépésekhez.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Kristály Tudat Központ