Czibere Balázs

Tiszta Csatorna oktató

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Az életemnek egy nagyon nehéz szakaszában voltam, amikor 2012-ben először kapcsolatba kerültem természetes harmonizáló, energetizáló technikával. Az új ismeretek elsajátítása, az új életszemlélet, valamint a mindennapjaimba illesztett gyakorlásnak köszönhetően komolyan megváltozott az életem. Az akkori kilátástalanságból egy pozitív, előre haladó életbe csöppentem.

Ez olyan motiválóan hatott rám, hogy tapasztalataim birtokában elkezdtem segíteni a környezetemben élőket. Ez oda vezetett szépen lassan, hogy ez tette ki a mindennapjaimat, így már hivatásszerűen foglalkoztam a hozzám fordulókkal egy erre a célra létesített központban.

Amellett, hogy kezeltem a hozzám fordulókat, idővel megkaptam a lehetőségét annak is, hogy megtanuljam, miként lehetséges a számomra megoldást hozó technika átadása másoknak is. Célom volt, hogy ezáltal az ő életükben adódó elakadásokban, kilátástalannak tűnő élethelyzetekben minél gyorsabban megérkezzen a változás, a változtatás lehetősége. Minden nap erőt ad számomra az a cél, hogy minél több embernek tudjak segíteni, hogy ők is megváltoztathassák az életüket.

A kezelőnk 2019. február 3-án költözött át a XIV. kerület, Bácskai utca 52. címre, ahol megtalálnak minket a kezelésre-, illetve a technikát elsajátítani vágyók. A nálunk “dolgozók”, illetve a hozzánk járók mind a “nyugalom szigete” kifejezést használták, mikor azt kérdeztük, hogyan érezték magukat nálunk.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Belső Nyugalom Központ