Bojér Mariann

Tiszta Csatorna kezelő

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Már tizenévesen megjelent az életemben az önismeret és a segítői tevékenység, amely azóta is különböző formában és mértékben jelen van. A kezdetektől fogva segítem a hozzám fordulókat.

2012-ben kerültem közelebbi kapcsolatba a spiritualitással, és a kézrátétes energetikai kezelés egyik módszerével. Rövid időn belül – üzleti kommunikációs szakmám mellett – hivatalosan is energiagyógyászattal kezdtem el foglalkozni. Az évek alatt folyamatosan képeztem és képzem magam, hogy minél szélesebb látásmódom legyen, és minél tágabb eszköztárral tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Megismerkedtem a masszázzsal, a coaching technikákkal. Coachként a coaching (rendszerszemléletű megoldás-orientált coaching, Neuro Lingvisztikus Programozás, tranzakcióanalízis és rendszerállítás) eszközeivel más megközelítést tudok megmutatni vendégeimnek, hogy megoldást találjanak bizonyos szituációkban, és elinduljanak a változás irányába. A folyamatban lévő természetgyógyász képzésem során a bioenergetika és fülakupunktúra szakok tudását mélyítem el.

Hiszem, hogy komplexen az egészet szemlélve, testi-lelki szinten, az egyensúlyra törekedve érhetjük el a boldog mindennapokat.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Életerő központ