Bobánovics Gabriella

Tiszta Csatorna oktató

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Évtizedek óta foglalkozom energetikai módszerekkel, több irányzatot magas fokon elsajátítottam és alkalmaztam. Folyamatosan kerestem azokat a lehetőségeket, amikkel a leghatékonyabban lehet segíteni önmagunknak és másoknak a problémák megoldásában, és a szellemi fejlődésben.

Megtanultam többféle masszázstechnikát, többek között a Peter Hess-féle hangmasszázst, melyet egyénileg és csoportosan hangmeditációk, hangfürdők formájában is alkalmazok. Kitanultam a klasszikus nyugati asztrológiát, tanultam természetgyógyászatot. Megismerkedtem többféle holisztikus gyógymóddal, mint például a homeopátiával, Bach virágterápiával.

Munkám során fontosnak tartom, hogy az embert és problémáit a maga teljességében kezeljem, öngyógyító energiáinak támogatásával képessé váljon a problémáit önállóan is megoldani, és tovább haladni a saját útján.

Eddigi tapasztalataim alapján a Tiszta Csatorna irányzatban találtam meg azt az eszközt, amivel mindezek a leghatékonyabban támogathatók.

Pécsi kezelőnkben szeretettel várom azokat, akik szeretnék ennek a technikának a jótékony hatását megtapasztalni, az általam tartott képzéseken megtanulni, elmélyíteni.

A hozzánk érkezőkkel angol és német nyelven is tudunk kommunikálni.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Belső Fény Központ