Berberovics - Sóvári Viktória

Tiszta Csatorna oktató

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Most már csak úgy szoktam emlegetni, hogy a tudatosodás ösvényére lépésem ideje 2014. Ahogy sokan mások, engem is egy betegség figyelmeztetett és terelt az utamra. Az orvosok nem tudtak segíteni a problémán: a tüneti kezelés nekem nagyon drasztikus volt, és nem is nyújtott hosszú távú megoldást. Amikor először találkoztam ezekkel a finom energiákkal, és a velük történő gyógyítással, akkor még (mérnök lévén) nagyon szkeptikusan álltam ezekhez a dolgokhoz. Érdekelt, mert éreztem valamit, és persze el is akartam hinni, hogy ez megoldás lesz számomra, így kíváncsian indultam tovább ezen az úton. Egy év elteltével minden tünetem elmúlt, és szinte alig maradt nyoma a betegségemnek. Elkezdtem másokon is kipróbálni, majd kutattam tovább, egyszerre kinyílt a világ, és tudni akartam minden lehetőségről és megoldásról, ami segíthet az embereknek és persze nekem, mert igen összetett problémakört választottam magamnak.

Természetgyógyász lettem hamarosan, közben kezelőként dolgoztam Budapesten. Figyelve a gyógyulni vágyókat és magam, rájöttem, hogy összetettebb ez a betegség-gyógyulás történet, mint gondoltam. Holisztikusan kellene szemlélni minden problémát. Természetgyógyász tanulmányaimból merítve elkezdtem kipróbálni magamon mindenféle természetes gyógymódot, kíváncsi voltam a hatásukra, a működésükre, és az eredményekre. A végén arra jutottam, hogy az EGÉSZséghez egyensúlyra van szükség, minden szinten és síkon. Egyensúly a finom energiák, a mozgás, a légzés és a táplálkozás területén. Szóval átültem a természetgyógyászat lovára, elmélyültem a mozgás- és masszázsterápiákban, és úgy döntöttem, hogy ezt a tudást, tapasztalatot haza kell hoznom. Budapesten minden elérhető, ezzel szemben vidéken hiányoznak az ilyesfajta lehetőségek, a hitelesség, már-már a közösségek is, és engem haza húz a szívem, itt szeretnék segíteni, közösséget építeni, együtt gyakorolni a közös gyógyulásért. Gimnáziumban biológia-kémia tagozatra jártam, mert orvos szerettem volna lenni még az elején, majd kikötöttem a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán. Viszont az élet jó esetben odatereli az embert, ami az ő feladata, és ha figyel, akkor felismeri a jeleket.

10 év műszaki terület után visszatértem az eredeti célhoz. Szóval orvos helyett természetgyógyász és Tiszta Csatorna oktató lettem. Mindemellett a környezettudatosság szívügyem, és hiszem, hogy aki a tudatosodás ösvényén jár, annak ezen a területen is tudatosan kellene működnie.

Nagy szerelem lett számomra a waitankung csikung és a jóga, különösen a gerincjóga. Mindkét mozgásformát gyakorlom, és gyakoroltatom is a hozzám fordulókkal. Óriási szükség van rá, hiszen a mozgás elképesztően fontos testünk számára. Elmélyültem benne, és beiratkoztam a Bene Gerincakadémia NMPT Instruktor képzésre. Közben igyekszem segíteni az Akadémia dolgait, és imádom, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek.

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Energia Központ