Berberovics Krisztián

Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta, Tiszta csatorna oktató, környezetmérnök

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

Tiszta Csatorna oktatóként azok számára kínálok fejlődési lehetőséget, akik keresik a megoldást, mert hisznek benne, hogy a minőségi és kiegyensúlyozott életért ők tehetnek a legtöbbet.

Mindig is vonzott a természet, lenyűgöztek a természetes dolgok. Egész életemet áthatja ez a vonzódás, kezdve a sporttól, a hobbikon át, ugyanakkor a mérnöki szakmám, és végül a gyógyászati tevékenységem is a természethez vezetett vissza.

Ez az út adta a nyitottságot, hogy 2014-ben megismerkedtem a természetes gyógyító, ön- és társfejlesztő technikák egyikével. Gyorsan ráébredtem, mennyit segíthet az életemben, így használatát beépítettem a mindennapjaimba. A technikának, az új ismereteknek, és az új tapasztalásoknak köszönhetően sikerült változtatnom addigi szokásaimon, hozzáállásomon, ami elvezetett a minőségi mindennapokhoz. Azóta is folyamatosan tanulok, hogy minél szélesebb tárházzal segíthessek a hozzám fordulóknak. Ezen az úton nyílt lehetőségem a Tiszta Csatorna módszerének technikai átadására.

Korunk sajátosságaival akkor tudsz igazán jól együtt élni, ha rendelkezésedre áll egy technika, melyet a mindennapok során segítségül hívhatsz megteremteni belső nyugalmadat, kezelni a felgyülemlett feszültségeket. Ekkor leszel képes változtatni, legyen szó fizikai, érzelmi, gondolati megközelítésről. Ez vezet végül téged a felszabadult, boldog mindennapokhoz. Ebben segítenek a mozgással, légzéssel, egyhegyű gyakorlatokkal fűszerezett energetikai módszerek. Úgy tapasztaltuk társaimmal, hogy ezek egyik kiválósága a Tiszta Csatorna energetika módszeregyüttese, melynek segítségével elindulsz a belső harmónia, a gyógyulás útján, és megpihenhetsz, feltöltődhetsz a nehéz pillanatokban.

Legyen szó megelőzésről, vagy kialakult egyensúlyvesztés (betegség) helyreállításáról, Nyíregyházán és térségében állunk rendelkezésedre. Ha úgy érzed, jól jönne egy kis plusz energia a változtatáshoz; ha úgy érzed, elakadtál életed bármely területén és régóta keresed a megoldást; vagy csak szeretnéd elkerülni a felesleges köröket, lépj velünk kapcsolatba! Eddigi tapasztalataim és mindennapi felismeréseim alapján segítek, hogy saját helyzetedet objektív módon vizsgálhasd, és a számodra megfelelő változásokkal jobbá tehesd saját és egyúttal környezeted mindennapjait is.

Válj Te is tiszta csatornává, hogy tisztábban láthass, tisztábban cselekedhess!

Szolgáltatásaim

Ahol a kezeléseket végzem

Energia Központ