Andrásy Zoltán

Garbhadípa Akadémia alapító / Tiszta Csatorna oktató

Elérhetőségeim

Kérdésed van? Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Történetem

2001-ben találkoztam először a kézrátétes energiacsatornázással, mint gyógyító módszerrel, ami alapjaiban változtatta meg az életemet. 2003-tól már kezelőként dolgoztam, 2006-ban pedig tanítójává váltam ennek a módszernek. 

Ezekben az években számos tibeti hagyomány, tanító és módszer is került a látóterembe. Csakúgy ittam magamba a rengeteg tudást, gyakorlatot és tapasztalatot. Így kerültem el egy 17 napos ngöndro (a tibeti buddhizmus 4 előkészítő gyakorlata) elvonulásra, ahol közel egész nap leborulásokat végeztünk és tanításokat kaptunk hozzá.

Sok idő telt el azóta, sok minden változott az életemben, de a leborulás – az oltalomba térés – még 17 év után is meghatározó, napi gyakorlatom, mert újra és újra felidézi a célt: ami a boldogság és a teljes szabadság, a módszert: ami az állandó jelenlét gyakorlása, és az utat: ami a közösség tagjainak egymás iránt érzett szeretete és kölcsönös segítése.

Az utóbbi években a tibeti bon és buddhista dzogcsen hagyományok képzésein és elvonulásain veszek részt. Tanulom, és minden nap gyakorlom ezeket a módszereket és a nézetüket.

Minden bizonnyal ez is hozzájárulhatott, hogy ebben az évben, az energiatan világának kapui is szélesebbre tárultak előttem. Rátaláltam arra a reiki mesterre, akin keresztül egy élő és követhető avatási láncolathoz kapcsolódtam, valamint tudásával és tapasztalataival hatékony segítséget adott és ad folyamatosan. 

Egyike volt azoknak a mestereknek, akik segítségével új és stabil alapokra helyezhettük a kézrátétes és mentális energia csatornázás módszerét, hogy egy lényegi, átfogó, letisztult, gyakorlatias képzést állíthassunk össze. Ez lett a Tiszta Csatorna.

Ennek a képzésnek az anyagában összeérnek a buddhizmusban tanultak az energiagyógyászatban tanultakkal, valamint megtisztultak a félreértésektől, egyszerűvé és lényegre törővé váltak.

Most érzem azt, hogy mindazok a módszerek, amiket az elmúlt majd két évtizedben tanultam és gyakoroltam, szép kerek egésszé formálódtak és minden eddiginél hatékonyabban és tisztábban tudom azokat közvetíteni és rajtuk keresztül az embereket segíteni.

Ennek adott keretet a társaimmal létrehozott szövetségünk, amely szövetség az emberek (és egyéb létformák) fejlődéséért, gyógyulásáért és szellemi ébredéséért tett közös erőfeszítésekben gyökerezik.

Közelgő képzéseim

Online képzéseim

Gyógyító Energiák Ébresztése

A Garbhadípa Akadémia új, 21 alkalmas képzésén egy ősi taoista alapokra épülő gyakorlatsort sajátíthatsz el, amelyben egyszerű légzés- és mozgásgyakorlatok segítségével, energiacsatornáid megnyitásával beindíthatod testedben az öngyógyító folyamatokat.

Bővebben

Gyógyító Energiák Ébresztése

A Garbhadípa Akadémia új, 21 alkalmas képzésén egy ősi taoista alapokra épülő gyakorlatsort sajátíthatsz el, amelyben egyszerű légzés- és mozgásgyakorlatok segítségével, energiacsatornáid megnyitásával beindíthatod testedben az öngyógyító folyamatokat.

Bővebben

Szolgáltatásaim

Ahol a képzéseket és kezeléseket végzem

Életerő központ